Nieuwe locatie camperterrein Lowlands bekend

lowlandsnieuwsgroot
Nieuwe locatie camperterrein Lowlands bekend
Door JenniferWorrell op 24 maart 2014 - 11:30 1 Dat de campercamping op Lowlands van locatie moest verhuizen, werd onlangs bekend. Maar nu heeft de organisatie van het festival een definitieve beslissing genomen over de nieuwe locatie van dit terrein, namelijk: op de weilanden achter de Grolsch, dus achter Camping 1.

Het verhuizen van de campercamping was noodzakelijk vanwege het feit dat er op een deel van het campingterrein een ecologische verbindingszone ontstaat. Niet alleen verhuist de campercaming, Camping 5 zal ook iets kleiner worden. Hierdoor zal er een extra kampeerterrein bij camping 7 komen.

Voor parkeren moet er met ingang van dit jaar tevens 15 euro per voertuig betaald worden in de voorverkoop. Bij de kassa is dit nog tien euro duurder.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AlcatrazMetalFestivalnews.jpg2

LIFE OF AGONY NAAR ALCATRAZ METAL FESTIVAL Life of Agony is dit jaar ook van de partij op het Alcatraz Metal Festival,...

the brave logo

AMSTERDAM KOMT MET NIEUW SINGER-SONGWRITER FESTIVAL... Sinds kort heeft Amsterdam een gloednieuw festival geïntroduceerd, namelijk:...

REACTIES

Avatar Megalomaniac
ma 24 mrt 2014 17:39

Megalomaniac Zo, dat word ook nog eens een heel stuk verder lopen naar het festival terrein. Camping 2 en 3 waren het dichtsbij..

 0
geen avatar
di 25 mrt 2014 13:16

zoutwater Megalomaniac schreef:
Zo, dat word ook nog eens een heel stuk verder lopen naar het festival terrein. Camping 2 en 3 waren het dichtsbij..


kijk eerst eens goed voordat je reageert, het is juist veel dichterbij

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.