Nieuwsposters, gamers en stagiair(e)s gezocht

Door Marz667 op 08 december 2006 - 12:35 1 De namen voor de grote festivals beginnen langzaam alweer binnen te stromen. Leuk voor onze 20.000 unieke bezoekers per dag, maar veel werk achter de schermen van onze sites: https://www.festivalinfo.nl/ , https://www.podiuminfo.nl/ en https://www.agendainfo.nl/ . We zijn dan ook op zoek naar een paar enthousiaste vrijwilligers die ons team komen versterken en ons willen helpen met verwerken van al deze informatie. We kunnen mensen gebruiken voor de volgende functies:

Redacteur / Nieuwsposter:
Zie je vaak als eerste de leukste festival- en concertnieuwtjes, heb je een brede muzieksmaak en kan/wil je dit delen met onze 20.000 dagelijkse bezoekers? Dan ben jij geknipt voor de functie van redacteur / nieuwsposter. Als redacteur / nieuwsposter ga je actief op zoek naar leuk nieuws en zorg je ervoor dat onze bezoekers op een goede manier geinformeerd worden. Dit doe je door de informatie te verwerken in onze concert- / festivalagenda en het schrijven van nieuwsberichten.

Game recensenten:
Naast festival, show en audiorecensies zijn we dit jaar begonnen met gamerecensies. Het blijkt dat hier behoefte aan is, want ze worden goed gelezen. We zoeken daarom uitbreiding voor ons game-recensie team. Denk jij verstand van games te hebben en lijkt het je leuk spellen te bespreken op onze websites? Laat het ons weten! Voor deze functie is het natuurlijk belangrijk dat je je goed in de Nederlandse taal kunt uitdrukken.

Stagiair(e)s :
Festivalinfo/Podiuminfo/Agendainfo is altijd op zoek naar een of meerdere gemotiveerde student(en) van mbo of hbo niveau, die minimaal vier maanden stage wil(len) lopen in Amsterdam. We zoeken vooral mensen in de richtingen media/cultuur, vormgeving en informatica (php / mysql development). (Hier vind je meer informatie over de mogelijkheid bij ons stage te lopen)

Ben je geinteresseerd? Stuur dan een mail met een motivatie en wat informatie over jezelf naar info@festivalinfo.nlNieuws - divers nieuws14

FESTIVALNIEUWS: GRASPOP, WACKEN EN GROEZROCK 2007Naast al het grote-namen-nieuws zijn er vaak ook vele line-up toevoegingen...

behoorlijk metal divers12

TWEE ZWARE DAGEN IN HEERHUGOWAARD Sommige zalen doen er weinig aan om hun voortbestaan te waarborgen, denk maar...

REACTIES

Avatar Paddo
vr 08 dec 2006 12:40

Paddo Naja, wil wel meehelpen als Werknemer. Dingen op de frontpage zetten etc. Zit toch vaak op deze site en zie / hoor dingen vaak ook als eerste. En voor een leuke site moet je ook iets over hebben he :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.