Winnen 3x2 kaarten Utrecht International Comedy Festival

UtrechtInternationalComedyF
Winnen 3x2 kaarten Utrecht International Comedy Festival
Door JenniferWorrell op 04 april 2014 - 14:10 1 Op 18 en 19 april komt het grootste stand-up comedyfestival van de Benelux weer naar Utrecht en gaan 60 comedians van over de hele wereld op het festival optreden. Deze zijn bijvoorbeeld uit Nederland afkomstig, maar ook uit landen als België, Engeland, Nieuw-Zeeland, Canada, en zelfs India! Het Utrecht International Comedy Festival 2014 wordt georganiseerd door de grappenmakers van het Utrechtse Comedyhuis. Een collectief van stand-up comedians uit de Domstad die zich geheel vrijwillig inzetten om stand-up comedy in Utrecht (en daarbuiten) op de kaart te zetten. Comedians als Leon van der Zanden, Tom Sligting, David Duff, Bob MacLaren, Ruud Smulders en vele anderen zullen de revue passeren.

Festivalinfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het Utrecht International Comedy Festival op 18 en 19 april 2014.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Utrecht International Comedy Festival'.

Deze actie geldt tot en met 11 april 2014.



biesenrock

BIESENROCK KOMT MET CHANNEL ZERO EN CRUCIFIED BARBARABiesenrock dat op vrijdag 1 en zaterdag 2 augustus plaatsvindt vlakbij het...

Suikerrock

SUIKERROCK KOMT OOK MET MADNESS Op zaterdag 2 augustus komt de band Madness ook een bezoek brengen aan het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.