Pinkpop Classic op 23 augustus weer naar Landgraaf

VFestivalgroot
Pinkpop Classic op 23 augustus weer naar Landgraaf
Door JenniferWorrell op 07 april 2014 - 14:29 1 Jive Music verzorgt in samenwerking met Buro Pinkpop de programmering voor Pinkpop Classic. Momenteel zijn er nog geen namen voor de aankomende editie bekend. Daar zal de organisatie later mee naar buiten komen.

Pinkpop Classic vindt plaats op zaterdag 23 augustus op festivalterrein Megaland in Landgraaf.

Update:
De organisatie van Pinkpop Classic heeft laten weten dat het evenement alleen door zal gaan als zij genoeg beschikbare artiesten voor deze dag kunnen vinden. Indien dit het geval is, zal Pinkpop Classic wel op zaterdag de 23e augustus plaatsvinden.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



neuroticdeathfestnews.jpg

LINE-UP NEUROTIC DEATHFEST COMPLEET MET WARPATH,...Met de komst van de nieuw bevestigde namen als Grave, Gutalax, Goretrade,...

eindhovenmetalmeetingnews

TRIPTYKON EN MEER NAAR EINDHOVEN METAL MEETING Triptykon, Holy Moses en Morbus Chron zijn toegevoegd aan het programma...

REACTIES

Avatar tbeest
ma 07 apr 2014 17:19

tbeest Misschien moeten ze daar dan eens eerder mee beginnen, met dat zoeken naar bands...

 1
Avatar skabuoy
zo 10 aug 2014 01:44

skabuoy Of ze gelasten gewoon het festival af, natuurlijk. Puntje blijft dan natuurlijk wel, hoe je in godesnaam, met 40+ jaar Pinkpopverleden om uit te putten, niet genoeg interessante bands bij elkaar kunt krijgen om één middag en avond te vullen.
Zegt dat iets over de gemiddelde Pinkpop-programmering, of iets over de organisatorische capaciteiten van de organisatie?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.