Pinkpop 2014: de foto's en verslagen

Pinkpop 2014 sfeer
Pinkpop 2014: de foto's en verslagen
Door RobZ op 10 juni 2014 - 10:35 1 Zo! Pinkpop 2014 zit er weer op en we hebben het ondanks de hitte en andere barre weersomstandigheden fantastisch gehad. Tijd om de balans op te maken. Festivalinfo heeft als een malle over het Pinkpopterrein gerend om zo goed mogelijk verslag te doen. Hier vind je een overzicht van alle foto's, verslagen en sfeerfoto's.



Pinkpop dag 1 stond in het teken van de Rolling Stones. Ons festivalverslag met foto's vind je hier. Alle sfeerfoto's van Pinkpop dag 1 vind je hier..



Dag twee van Pinkpop was qua muziek de meest typische Pinkpopdag met onder andere The Arctic Monkeys, Kooks en Editors. Hier staan onze festivalfoto's en verslag en hier staan de sfeerfoto's van Pinkpop dag 2.



Dag drie van Pinkpop was met Stromae, Avenged Sevenfold en Metallica erg spectaculair. Ook het weer droeg haar steentje bij aan het spektakel. Hier vind je onze artiestenfoto's en verslag. En hier staan alle sfeerfoto's.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



welcometothevillage

LINE-UP WELCOME TO THE VILLAGE COMPLEET MET CHERUB,...De organisatie van Welcome to The Village heeft zojuist de laatste...

pinkpop20142

NADEREND NOODWEER PINKPOP: BEZOEKERS KRIJGEN HET... De organisatie van Pinkpop staat op het punt het festivalpubliek te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.