Ozzfest - American Head Charge

Door yeahroen op 18 maart 2002 - 16:58 Wij bedanken eXuo voor het fijne nieuwtje dat American Head Charge bevestigd is voor Ozzfest Nederland.
Verder blijkt ook het Nederlandse Dreadlock Pussy bevestigd te zijn.

De [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=417]line-up voor Ozzfest[url] groeit gestaag. Er komen nog ongeveer 10 bands bij, waarvan ook meerdere Nederlandse acts.

Officiëel bevestigd is het nog niet maar zo goed als zeker speelt Dimension Seven ook op het Nederlandse Ozzfest. Het boekingsbureau deelt dit zelfs al mee in haar correspondentie.
Verder circuleert Wicked Mystic in het geruchtencircuit als andere mogelijke Nederlandse vertegenwoordiger van het metalgenre.
Binnenkort kan er op de [url=http://www.ozzfest.nl/]Ozzfest website[url] gestemd worden op Nederlandse bands waarvan je zou willen dat ze op het speciaal voor Nederlandse bands ingerichte podium zullen spelen.

Mogelijke verdere namen:
Buitenlandse namen die zeer goed mogelijk zijn, zijn Cradle Of Filth en misschien stiekum toch System of a Down.
Zodra er meer bekend is zullen we het je melden op Festivalinfo.nl

Zowel American Head Charge als Dimension Seven speelden onlangs op het Metalfest in de Rotterdamse Nighttown. Wij zijn daar geweest en hebben [url=https://www.festivalinfo.nl/reviews/review_detail.asp?p=1&r=13]een verslag met foto's[url] van dit evenement op de website staan.

--------------
Win bij Festivalinfo.nl op een eenvoudige manier een van de twee jaarabbonementen op het rock/punk/underground tijdschrift Up Magazine (met elke aflevering een cd boordevol muziek).[url=https://www.festivalinfo.nl/news/news_detail.asp?n=306] lees hier hoe [url]


Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.