Toch Dynamo Open Air 2002?

Door yeahroen op 18 maart 2002 - 17:59 Sterke geruchten doen (wederom) de ronde over de mogelijkheid dat Dynamo Open Air TOCH doorgaat.
Het gaat om de eerder genoemde "Bospop optie". Inmiddels blijkt de zeer populaire Finse metalband Children Of Bodom op [url=http://www.cobhc.com/]haar officiële website[url] reeds aan te geven dat ze er spelen.

Indien de geruchten waar zijn (nog Bospop of Dynamo heeft het bevestigd in de media tot-nu-toe), dan wordt de opzet meer zoals eind jaren 80 met dit keer een speciaal Bay Area bands thema.
VICIOUS RUMORS, VIO-LENCE en MEDICATION zouden in dit kader op komen treden.

Er zou ruimte zijn voor 12 a 15.000 man op 14 Juli in Weert, waar Dynamo dan direct volgend op [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=289]Bospop[url] gehouden wordt. Waar natuurlijk voor de metalliefhebbers sowieso ook al heel wat te beleven valt!

Zodra officiële bronnen het bevestigen lees je het hier op Festivalinfo.nl door middel van een speciaal nieuws item.

--------------
Win bij Festivalinfo.nl op een eenvoudige manier een van de twee jaarabbonementen op het rock/punk/underground tijdschrift Up Magazine (met elke aflevering een cd boordevol muziek).[url=https://www.festivalinfo.nl/news/news_detail.asp?n=306] lees hier hoe [url]


Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.