Familiefestival Summer Swing Hasselt komt met Level 42, K3 en vele anderen

level 42
Familiefestival Summer Swing Hasselt komt met Level 42, K3 en vele anderen
Door JenniferWorrell op 29 april 2014 - 12:02 1 Het festival Rimpelrock gaat voortaan verder onder de naam Summer Swing Hasselt. Daarmee is het concept van het festival veranderd van een medioren- en seniorenfestival naar een familiefestival, bestemd voor alle leeftijden.

Tevens hebben de organisatoren de line-up voor deze eerste editie bekend gemaakt. Verdeeld over drie podia zijn De Held, Zornik, Lady Linn, Flip Kowlier, The Broken Circle Bluegrass Band, Ozark Henry, Level 42, 5th Avenue, Ian Thomas, Bandits, Slongs Dievanongs, De Bende, Mega Mindy, De Ketnetband, Fabian, Urbanus & De Fanfaar, K3, Joe Hardy, Robby Longo, Luc Steeno, Bart Kaëll, Laura Lynn, De Romeo's & Willy Sommers en Will Tura op het festival te zien. Momenteel is de affiche nog niet volledig en zal de organisatie de komende tijd met nog meer namen naar buiten komen.

Summer Swing Hasselt vindt plaats op zaterdag 9 augustus op de Pukkelpopweide van Kiewit. Tickets zijn vanaf maandag 12 mei online te koop via de website van het festival en gaan voor 28 euro over de toonbank. Voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar betaal je slechts 18 euro.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefmayannews

MAYAN, IZEGRIM EN MEER NAAR EERSTE EDITIE FEMALE...De eerste worp namen voor de debuuteditie van het Female Metal Event in...

Stu Larsen

CONCERT AT SEA VERWELKOMT GOING DUTCH EN STU LARSEN Concert At Sea heeft twee namen toegevoegd aan de line-up voor de zaterdag....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.