Namen voor o.a. Virus en de Lokerse Feesten

Door sara op 19 maart 2002 - 16:09 Voor het Eindhovense Virus festival zijn weer namen bekend geworden. An Pierlé, Zornik en Vive La Fete zullen er spelen [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=357]hier[url] vind je de rest van de line-up voor zover hij tot nu toe bekend is geworden.

Van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus is het tien dagen aan één stuk feest in het Belgische Lokeren. Elk jaar (dit keer voor de 28ste keer) spelen er grote en kleinere namen.
Inmiddels zijn de volgende artiesten bekend gemaakt voor de editie van 2002.
THE HUMAN LEAGUE, THERAPY?, THE WATERBOYS (ACOUSTIC), BILLY BRAG, BOUDEWIJN DE GROOT, CLOUSEAU, THE SKATALITES, VAUGHN, ROBRECHT
De verdere info voor de Lokerse Feesten vind je [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=470]hier[url].

The Sheila Divine uit Boston, welke reeds op Marktrock en het Franse Dour en in het voorprogramma van The Manic Street Preachers stonden, speelt 5 Mei op de gratis bevrijdingsfestivals in Groningen en Leeuwarden. Als je op AGENDA klikt bovenin in het menu kun je naar 5 Mei scrollen en kijken naar de line-ups van de vele verschillende Bevrijdingsfestivals.

De Vlaamse band Lunascape speelt, zo werd ons zojuist bekend gemaakt op [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=461]Spijkpop[url] te Spijkenisse.


----------
Win bij Festivalinfo.nl op een eenvoudige manier een van de twee jaarabbonementen op het rock/punk/underground tijdschrift Up Magazine (met elke aflevering een cd boordevol muziek).[url=https://www.festivalinfo.nl/news/news_detail.asp?n=306] LEES HIER HOE![url]

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.