North Sea Jazz Club ook te vinden op North Sea Jazz Festival

north sea jazz club
North Sea Jazz Club ook te vinden op North Sea Jazz Festival
Door JenniferWorrell op 02 mei 2014 - 13:31 1 De North Sea Jazz Club in Amsterdam heeft onlangs aangekondigd in juli ook deel te nemen aan het North Sea Jazz Festival. Hun aandeel in het geheel is hierbij dat zij dinerconcerten gaan organiseren net zoals zij op het Westergasterrein in Amsterdam doen.

De festivalgangers kunnen hier genieten van optredens van Zara McFarlane, Takuya Kuroda, The Fresh Cuts samen met zangeres Shirma Rouse, King of the World en Dr. Lonnie Smith terwijl ze tegelijkertijd een maaltijd nuttigen.

Kaarten voor deze dinerconcerten kunnen voorafgaand aan het festival via de website van de North Sea Jazz Club gekocht worden. Let wel, er zijn beperkte dinerplaatsen per avond beschikbaar. Deze kaarten zijn tevens alleen geldig in combinatie met een ticket voor het North Sea Jazz Festival met dezelfde datum.

North Sea Jazz vindt plaats van 11 tot en met 13 juli in Ahoy Rotterdam.Afro-Latino

FARRUKO, BABYLON CIRCUS EN ANDEREN VOOR AFRO-LATINO...Het Afro-Latino Festival heeft onlangs de komst van 25 nieuwe artiesten...

Rolling Stones

DEKOOR SAMEN MET THE ROLLING STONES OP PINKPOP EN TW... De leden van Dekoor Close Harmony mogen flink in hun handen knijpen, want...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.