Win een te gekke festivaloutfit van V&D!

vdnieuwsgoed
Win een te gekke festivaloutfit van V&D!
Door op 07 mei 2014 - 14:52 1 Er zijn maar weinig dingen die je in eigen hand hebt als het gaat om de inkleuring van een festival. De bands zijn geboekt, de catering is uitgezocht en het terrein is mooi opgefleurd. Wat kun je daar zelf nog aan toevoegen? Zorgen dat je een te gekke outfit aan hebt natuurlijk! En laat V&D hier nu de perfecte oplossing voor hebben.

De festivalzomer begint bij V&D. Dit jaar hebben ze daar namelijk negen festival outfits voor je samengesteld die altijd wel ergens van pas komen. En ze hebben ook nog eens een checklist samengesteld met allerlei accessoires. Je vindt ze allemaal verzameld op een speciale festivalpagina op de website van V&D! Of je nu gaat dansen op Mysteryland, headbangen op Graspop of genieten op Lowlands: V&D is the place to be.



Natuurlijk weten wij ook: festivals zijn duur en het bijbehorende eten en drinken nog veel meer. Gelukkig heeft V&D iets moois in petto: je maakt kans op een kledingbon van 100 euro om jouw favoriete outfit uit te kiezen! Stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp V&D festivalzomer en laat weten waarom juist jij die coole nieuwe kleren nodig hebt.

Tot op de festivalweides!



Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



flavor festival

FLAVOR FESTIVAL DIT JAAR AFGELASTHet christelijke Flavor Festival vindt dit jaar geen doorgang. Dit heeft de...

reuringnieuws

REURING FESTIVAL BOEKT CARO EMERALD Van 26 tot en met 29 juni is het weer tijd voor het Reuring Festival....

REACTIES

geen avatar
wo 21 mei 2014 13:39

nitae Zou helemaal te gek zijn om met een nieuwe outfit naar De Zwarte Cross te kunnen. Waarom ik wil winnen? Op mijn oude dag moet ik nog wel een beetje toonbaar op dit prachtige festival verschijnen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.