Programma Zwarte Cross definitief

review: Douwe Bob - 13/11 - Effenaar Douwe Bob
Programma Zwarte Cross definitief
Door klaask op 10 juni 2014 - 14:49 1 Het programma van de Zwarte Cross kwam de afgelopen maanden beetje bij beetje binnensijpelen en nu is het definitief. Dat laat de organisatie althans weten, dus zal het wel waar zijn. De laatste muzieknamen zijn The Selecter, Mumbai Science en Douwe Bob (foto).

Bovendien werd het blokkenschema van het theaterprogramma online gezet (hier) en is het blokkenschema van het muziekprogramma via deze link te vinden.

Zwarte Cross begint op 24 juli en duurt vier dagen. Plaats van handeling is Lichtenvoorde.


http://www.zwartecross.nl/uploads/documenten//Blokkenschema%20muziek.pdf

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



exitfestnieuws

EXIT FESTIVAL BEVESTIGT PET SHOP BOYS ALS HEADLINER... Pet Shop Boys komt als headliner naar het Servische Novi Sad om op de...

explore-the-northnews

EXPLORE THE NORTH KRIJGT EEN DERDE EDITIE Met dit mooie weer is het bijna niet voor te stellen, maar ooit wordt het...

REACTIES

geen avatar
di 10 jun 2014 19:27

Boemba Ik vind het aanbod van de Zwarte Cross akelig mager dit jaar. Vooral in vergelijking tot voorgaande edities. Geen grote namen en weinig nieuws. Jammer.

 0
geen avatar
do 12 jun 2014 19:22

wilm Boemba schreef:
Ik vind het aanbod van de Zwarte Cross akelig mager dit jaar. Vooral in vergelijking tot voorgaande edities. Geen grote namen en weinig nieuws. Jammer.


Boemba, Ik ben het gedeeltelijk met je eens. Echt grote artiesten staan er dit jaar niet. Echter vind ik dat de line up dit jaar over het algemeen beter is geworden dan vorig jaar. Op het hoofdpodium zie je dit jaar niet twee keer normaal en jovink in tegenstelling tot voorgaande jaren. Ik vind vooral het aanbod op de donderdagavond voor campingbezoekers erg mager. Een band als Babylon Circus vindt ik nog enigszins de moeite waard om naar te kijken. Daarnaast vind ik het aanbod op vrijdag, zaterdag en zondag in zijn geheel sterker. Daarin is de zwarte cross duidelijk verbeterd.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.