DYNAMO GAAT DOOR !

Door yeahroen op 20 maart 2002 - 17:16 Hoewel de Bospop organisatie vanochtend al aangaf dat er een derde dag aan het festival geplakt zou worden, is Aardschok de eerste betrouwbare bron geworden die op [url2=http://www.aardschok.com] haar site[url2] het beestje bij de naam noemde en meldde dat Dynamo Open Air in 2002 toch doorgaat.

"Aansluitend op de twee Bospop-dagen op 12 en 13 juli, is zondag 14 juli het terrein geheel voor Dynamo beschikbaar".

Dankzij de officiële website van Children Of Bodom is reeds bekend dat deze zeer populaire en technisch orginele Finse metalband op DOA 14 Juli op [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=283]Dynamo[url] spelen zal! Verder werd zojuist bekend door middel van de VPRO 3Voor12 nieuwsbrief dat PETER PAN SPEEDROCK en WITHIN TEMPTATION door Rob van Trommelen geboekt zijn voor Dynamo 2002!

De geruchten bleken dus gegrond te zijn. Voor Bospop zijn ook al heel wat leuke namen bekend gemaakt. Voor metalfans zit hier veel lekkers bij. [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=289]Check hier[url] de Bospop line-up uit.

Update: Inmiddels is het nieuws ook bevestigd op [url2=http://www.dynamo.nl/]www.dynamo.nl[url2] en staat er ook een officiële statement op de [url2=http://www.bospop.nl/]Bospop site[url2]. Vanaf 2003 is voor DOA een geschikt terrein in Nuenen gevonden met een campingcapaciteit voor circa 25.000 personen! Volgende jaren is DOA dus zeker weer een meerdaags festival.

Elke D.O.A. liefhebber zal inmiddels ook Bospop zeker een warm hart toedragen!

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.