Fifty Foot Combo, Daikaiju en anderen voor North Sea Surf Festival

Daikaiju
Fifty Foot Combo, Daikaiju en anderen voor North Sea Surf Festival
Door JenniferWorrell op 11 juni 2014 - 11:24 1 Op zaterdag 20 september vindt er weer een nieuwe editie van het North Sea Surf Festival plaats in de Melkweg in Amsterdam. De organisatie hiervan heeft zojuist niet alleen de headliners bekend gemaakt, maar ook de allerlaatste namen aan de line-up toegevoegd. De rol van headliner wordt op zich genomen door Fifty Foot Combo en Daikaiju. Verder staan The Phantom Four, The Twang-O-Matics, Kapiolani Boyz en Les Agamemnonz ook op het affiche en daarmee is de line-up voor de aankomende editie compleet.

Er heeft zich tevens één afzegging voorgedaan, namelijk die van Messer Chups, vanwege een miscommunicatie tussen de band en haar eigen management.

Kaarten voor North Sea Surf zijn te verkrijgen via de website van het festival of die van de Melkweg. Je hebt toegang tot het festival voor de prijs van 18,50 euro en een lidmaatschap.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rockzottegemnieuws

WHITE LIES EN MEER VOOR ROCK ZOTTEGEM White Lies, SX en Hitsville Drunks , het nieuwe muzikale project van Mauro...

best kept secret 2014

BEST KEPT SECRET BOEKT AFTERPARTEES, DE LUX EN MEER Zojuist bestaat de line-up van Best Kept Secret uit drie extra namen....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.