Prijsvraag: Win 2 kaarten voor Paaspop!

Door yeahroen op 21 maart 2002 - 15:28 -- DEZE PRIJSVRAAG IS INMIDDELS VERLOPEN --

In samenwerking met de organisatie van Paaspop te Schijndel houden we een nieuwe actie. En niet zo maar eentje!
In totaal worden er 10 weekendkaarten voor het Paaspop festival in Schijndel weggeven aan bezoekers van Festivalinfo.nl

Op Paaspop spelen o.a. Peter Pan Speedrock, Kane, Normaal, Saxon, After Forever, Millionaire en Fu Manchu. Grote namen dus! De totale line-up [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=311]lees je hier[url]. (Na Paaspop verschijnt er trouwens een uitgebreide recensie met foto's hier op de site)

Voor niets gaat alleen de zon op, dus je moet er echter wel wat voor doen om het Paasweekend op zo'n koele wijze gratis door te brengen!

Als je kans wilt maken op 2 weekendkaarten voor Paaspop (waarde: 2 x 45 Euro!) moet je een aantal vragen
goed weten te beantwoorden. Het is misschien even wat zoekwerk, maar een goede speurneus moet eruit komen.
De meeste antwoorden zijn te vinden op de [url=http://www.paaspop.nl]site van Paaspop[url] of op de site van de betreffende band. (Een beetje Google'en
doet vast ook geen kwaad...)

1. Ergens op de Paaspopwebsite vind je een stukje dat over Van Dik Hout gaat. In dat stukje zijn stiekem een aantal songtitels van die band verwerkt. Als jij weet hoeveel dat er zijn ben je al wat dichter bij gratis Paaspop kaartjes…

2. Tom Rhodes staat dit jaar als stand-up comedian in de Paaspop theatertent. Op het moment presenteert hij ook een televisie programma op Yorin. Hoe heet dit programma?

3. De zanger van Met Tuiten gebruikt regelmatig een theepot als instrument tijdens hun optredens. Ook op Paaspop zal hij die theepot gaan gebruiken. Welke kleur heeft die theepot?

4. Uit welke band komt de nieuwe bassist van Kane?

5. Welke Paaspop artiest was ooit tourmanager van Maceo Parker, Bootsy Collins, George Clinton en Curtis Mayfield?

Als je de goede antwoorden voor woensdag 27 Maart 12.00 per e-mail naar prijsvraag@paaspop.nl stuurt MET ALS ONDERWERP (subject): Prijsvraag Festivalinfo, dan maak je kans op 2 weekendkaarten voor Paaspop 2002. Vermeld in dat mailtje naast de goede antwoorden in elk geval je naam, adres en telefoonnummer zodat de Paaspop organisatie je kan bereiken.

Als je bij de gelukkigen hoort krijg je Woensdag 27 Maart van hen een telefoontje! Natuurlijk verschijnen de antwoorden en de namen van de winnaars die dag hier op Festivalinfo.

[url2=http://www.paaspop.nl/]Klik hier[url2] om een nieuw venster te openen met de Paaspop site!

P.S. op de Paaspop site staat ook een actie met dezelfde prijzen. Dit is echter een onafhankelijke actie met aparte voorwaarden en aparte prijzen.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.