Luister SLAM!FM en maak tien weken lang kans op festivaltickets en een eigen butler

SLAMFM nieuw
Luister SLAM!FM en maak tien weken lang kans op festivaltickets en een eigen butler
Door klaask op 19 juni 2014 - 15:03 1 Festivals zijn de leukste dingen op aarde sinds de uitvinding van vrije tijd. Er is goede muziek, er zijn alleen maar leuke mensen, je kunt er dansen, luieren, feesten en - mocht je er behoefte aan hebben - een koprol maken zonder dat iemand daar vreemd van opkijkt. Maar festivals hebben ook nadelen: ze kosten geld en je moet helemaal naar de bar lopen als je drankjes wil halen.

SLAM!FM heeft de oplossing voor beide problemen. Van 16 juni t/m 21 augustus geeft de zender elke week festivaltickets weg voor jou en je drie beste vrienden. Deze week kan je vier kaarten en festivalbutler winnen voor Dancefloat. Dit festival wordt op 5 juli gehouden in Rotterdam. Onder andere The Opposites, Michel de Hey, Chuckie en Bennie Rodrigues komen spelen op dit drijvende festival.

Dat scheelt een smak geld en dus hoef je niet de hele zomer tulpenbollen te pellen om je kaartje bij elkaar te sparen. Het wordt nog beter: als je de kaartjes wint, krijg je er een eigen butler bij! Je weet wel, zo'n gast in een smoking die James heet en die op de laatste bladzijde van slechte detectiveromans altijd de moordenaar blijkt te zijn.

Deze butler is overigens volstrekt ongevaarlijk en vooral heel erg handig. Hij haalt je drankjes, hij bergt je spullen op in een kluisje en mocht het onverhoopt gaan regenen, dan helpt hij je in je poncho - die hij de hele dag bij zicht draagt. Met een beetje geluk zet hij ook nog je tentje voor je op.



Wat je moet doen om te winnen? Niks eigenlijk. Alleen op de volgende link klikken en elke Festival Friday naar SLAM!FM luisteren, maar dat deed je waarschijnlijk toch al. Waar anders hoor je 24 uur per dag, 7 dagen per week, de nieuwste en beste muziek? Check hier de SLAM!FM festivalapp voor meer info.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vestival

NIEUW FESTIVAL IN GOFFERTPARK BOEKT A$AP ROCKY, RYAN...Vestival is een gloednieuw muziekfestival dat deze zomer voor het eerst...

Honck wedstrijd

WINNEN: WORKSHOP NAAR KEUZE VOOR JOU EN 3 VRIENDEN Honck viert feest en daar pluk jij de vruchten van! Doe mee met de winactie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.