Meubel Stukken en Tadaaa organiseren cruise festival

cruise
Meubel Stukken en Tadaaa organiseren cruise festival
Door HarmG op 02 juli 2014 - 14:05 1 Meubel Stukken en Tadaaa zijn van plan om in 2016 een cruise festival te organiseren: Ship Happens. Het evenement moet plaatsvinden van 6 tot en met 8 mei. Het schip vertrekt vanaf Amsterdam en vaart rondjes over de Noordzee.

Het festival meldt dat de datum - die wel erg ver in de toekomst ligt - te maken heeft met de financiën. Het evenement gaat alleen door als het eind juli 2014 uitverkocht is.

De kaartverkoop is dan ook direct gestart. De reis gaat per persoon tussen €325,- (voor een standaard hut) en €450,- (voor een luxe hut) exclusief €9,50 service kosten op basis van 2 personen per hut. Dit is inclusief 3 dagen varen op zee, 2 overnachtingen, eten en toegang tot al de festiviteiten aan boord.

Het festival belooft een internationale line-up, maar vooralsnog is het programma niet bekend. De kaartverkoop is gestart via de website van Ship Happens.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



itgwo13

LARRY GUS EN MEER VOOR ITGWODe organisatie van Into The Great Wide Open voegt vandaag dertien nieuwe...

Stekker In Het Park

STUDIO STEKKER VERHUIST MEE MET KYTOPIA Nu poppodium Tivoli definitief haar deuren heeft gesloten en is verhuisd naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.