Ga jij met SLAM!FM met vier vrienden en een persoonlijke butler naar Lakedance?

SLAMFM nieuw
Ga jij met SLAM!FM met vier vrienden en een persoonlijke butler naar Lakedance?
Door klaask op 29 juli 2014 - 16:39 1 Dat festivals het leukste is wat er op de wereld bestaat, dat hoeven we je niet te vertellen. Wat heb je anders op deze website te zoeken? Breipatronen? Nou dan. Maar heel eerlijk: er is nog een plek waar je alle ins & outs over de beste festivals hoort: SLAM!FM. Daar word je van maandag t/m vrijdag met de beste muziek opgewarmd voor de festivalweekenden.

Stel, je houdt niet van winnen. Dan moet je nu ophouden met lezen. Voor de anderen: SLAM!FM geeft tien weken lang elke Festival Friday gratis festivalkaarten weg. Niet alleen voor jou, maar ook voor je drie beste vrienden. Om er zeker van te zijn dat jullie geen ruzie krijgen over wie er aan de beurt is om bier of Fristi te halen, krijg je er je eigen privébutler bij die dat soort taakjes met liefde voor zijn rekening neemt.




Luister op Festival Friday 8 augustus naar SLAM!FM en maak kans op vier kaarten en een butler voor Lakedance in Eindhoven, dat een dag later plaatsvindt. Op Lakedance, de naam zegt het al, kun je dansen aan het meer. Niet op dj Nobody van om de hoek, maar op mensen die echt iets kunnen. Namen? Michel de Hey, Bassjackers, Franky Rizardo, De Sluwe Vos, Remy en heel veel meer. Vijf podia, tig grote acts, tien uur feest, wat wil een mens nog meer?

O ja, gratis kaarten dus. Je weet wat je te doen staat.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AmsterdamDanceEvent2009

THE MAGICIAN EN MEER VOOR ADE The Magician is toegevoegd aan het programma van het Amsterdam Dance Event....

Magneet Festival 2013

MAGNEET FESTIVAL TREKT BLIK NIEUWE NAMEN OPEN Het Amsterdamse Magneet Festival heeft een aardige hoeveelheid nieuwe namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.