Gitaarlem Gaat Vreemd met onder meer Alain Clark en Chef’Special

Chef'Special
Gitaarlem Gaat Vreemd met onder meer Alain Clark en Chef’Special
Door klaask op 18 augustus 2014 - 17:32 1 Op zondag 7 september is Openluchttheater Caprera in Bloemendaal het toneel van een bijzonder evenement, waar diverse Nederlandse artiesten twee nummers zullen spelen: een eigen nummer en een cover. Alain Clark, Bade, Chef’Special (foto), Douwe Bob, Jacqueline Govaert, Leona Philippo, Michael Prins, Miriam West, Navarone, Niels Geusebroek, Pieter Beef, Rilan & The Bombardiers, Speelman & Speelman en Tessa Douwstra doen allemaal mee.

n het Openluchttheater overhandigen Joost&Daan Speelman de Gitaarlem aan Alain Clark. De speciaal voor Gitaarlem gebouwde gitaar gaat maandelijks van hand-tot-hand tussen aan Haarlem gerelateerde artiesten. De rondgang van de gitaar heeft als doel om twaalf nieuwe songs op album uit te brengen. In de 3FM studio bij DJ Giel Beelen wordt elke laatste vrijdag van de maand het Gitaarlem-nummer van die maand live gespeeld. De volledige opbrengst van de verkoop van de plaat en de veiling van de gitaar tijdens het Glazen Huis gaat naar de stille ramp van het Rode Kruis.

Ook de opbrengst van Haarlem Gaat Vreemd gaat naar 3 FM Serious Request. Kaarten zijn te bestellen via de site van Caprera en kosten € 25, exclusief reserverings- en administratiekosten.
kraantjepappienews

KRAANTJE PAPPIE EN MR. POLSKA OP TOTALLY SUMMER REUNIONDe line-up van Totally Summer Reunion is rond. Op zaterdag 20 september staan...

LowlandsFestivalnws

LEES EN KIJK: LOWLANDS 2014 IN WOORD EN BEELD De Lowlandskater is de ergste van het jaar. Niet alleen de drank, maar ook de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.