ARTIEST: Jacqueline Govaert

Uit: Haarlem - Nederland

Zangeres Jacqueline Govaert is vooral bekend van de band Krezip die in 2009 juni hun laatste optreden gaven. Sindsdien is Jaqueline solo gegaan en bracht ze haar eerste plaat uit genaamd 'Good Life'. Ze begon te schrijven met Jan Peter Hoekstra (ex-Krezip-gitarist) en later ook met Tjeerd Bomhof. Toen stelde Tjeerd Bomhof voor om samen met de bassist van de band Hooverphonic Alex Callier te gaan schrijven. Dat klikte meteen en toen wist Jacqueline het, ze gaat die plaat opnemen. Met Tjeerd en Alex schreef ze de nummers Overrated, Dare to lose, Hold Your Fire en Hard To Disagree. Het nummer 'Forgive Me' was makkelijk zwaarder te maken maar er werd bewust voor gekozen om een bepaalde sixties-naiviteit te behouden. Het laatste nummer van het album 'Honey B' is een slaap liedje met de B die staat voor Billie (het zoontje van Jacqueline). Dus een slaapliedje voor Billie.

OUDE OPTREDENS VAN Jacqueline Govaert

Beijk alle oude (133) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Jacqueline Govaert

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Jacqueline Govaert. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Jacqueline Govaert

Beijk alle oude (133) oude optredens

FOTO'S VAN Jacqueline Govaert

Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 30/8 - Artis Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 16/04 - Paradiso Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 25/5 - 013 Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 17/02 - Rotown Foto Jacqueline Govaert te Paaspop Schijndel 2011 Foto Jacqueline Govaert te Jacqueline Govaert - 14/11 - Mezz
 
Bekijk alle 173 foto's van Jacqueline Govaert

Jacqueline Govaert NIEUWS

Al het Jacqueline Govaert nieuws

video's Jacqueline Govaert

Video: Jacqueline Govaert tot eigen verbazing 'nog steeds zangeres'

Jacqueline Govaert tot eigen verbazing 'nog steeds zangeres'

video's Jacqueline Govaert

Video: Jacqueline Govaert tot eigen verbazing 'nog steeds zangeres'
videoJacquelineGovaert toteigenverbazing'nog...

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: