Pukkelpop als eerste festival ter wereld virtueel te bekijken in Google

Pukkelpop
Pukkelpop als eerste festival ter wereld virtueel te bekijken in Google
Door Anjelica op 24 september 2014 - 13:28 1 Sinds vorig jaar is het in België mogelijk om via Google Business View virtueel binnen te kijken bij bedrijven. Nu is Pukkelpop het eerste festival ter wereld waaraan een soortgelijk virtueel bezoek gebracht kan worden.

Tijdens je virtuele bezoek aan Pukkelpop kun je onder andere rondlopen op het hoofdpodium van het festival en ook de licht- en geluidsinstallaties van de Boiler Room bekijken. Je kunt backstage gaan in de Dance Hall en zelfs een tochtje maken in het reuzenrad op het festivalterrein.

Naast de Google tour is er een ook een premium tour beschikbaar. Deze virtual tour is van hoge kwaliteit en heeft veel meer opties. Deze tour werd, in tegenstelling tot de Google tour, opgenomen terwijl het festival gaande was.

Beide Pukkelpoptours zijn door iedereen, overal ter wereld op alle apparaten beschikbaar via de website van Pukkelpop, de website van makers Poppr en natuurlijk in Google zelf.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rewirefestivalnieuw

REWIRE FESTIVAL PRESENTEERT 10 YEARS OF HYPERDUBOp een speciale showcase-avond die plaats zal vinden tijdens het Rewire...

Time Warp

LINE-UP TIME WARP NL BEKEND GEMAAKT De line-up voor de Nederlandse editie van het techno-evenement Time Warp is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.