Opnieuw heel veel nieuwe namen voor Le Guess Who?

King Tuff
Opnieuw heel veel nieuwe namen voor Le Guess Who?
Door Anjelica op 24 september 2014 - 15:26 1 Er is opnieuw een reeks namen toegevoegd aan het Le Guess Who? Festival. Het gaat onder andere om een mini-festival met de naam Fuzzland, die in het teken staat van garagerock. Op Fuzzland staan onder andere The Monsters, King Tuff (foto), Benjamin Booker, Curtis Harding en Liquor Store.

Fuzzland is een vervolg op het in 2012 door Le Guess Who? Georganiseerde Fuzzbox en heeft een eigen gebied binnen Utrecht. (Op de zaterdag in EKKO, ACU en Moire an zondag in dB's). De line-up voor Fuzzland is nog niet compleet maar wel is al bekend gemaakt dat ook Deers, The Intelligence, Danny & The Darleans, Juan Wauters, Yonatan Gat, Far-Out Fangtooth, Obliterations, Chuckamunk, The Garden, Movie Star Junkies, The Miseries (Tim Knol), The Coathangers en Full Ugly zullen optreden op het min-festival.

Naast het programma van Fuzzland zijn er ook nog een aantal andere acts aangekondigd. Het gaat om Greylag, Viet Cong, Homeboy Sandman, I am Many, PCPC, Tape, Maarten Vos & Greg Haines, Baba Zula, Broeder Dieleman, Grup Ses Beats, The Walking Who, Tomaga, Ogoya Nengo & The Dodo Women's Group, uKanDanZ, Rebel Up, Americo Brito, Tabanka en Vintage Voudou Djs.

Le Guess Who? Vindt plaats van 20 tot en met 23 november op verschillende locaties in Utrecht. Vierdaagse passe-partouts zijn verkrijgbaar voor honderd euro. Dagkaarten zijn er vanaf 30 euro.


Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sfx

OOK AIR IN HANDEN VAN AMERIKAANS...Nadat het Amerikaanse SFX eerst al ID&T en vervolgens Awakenings...

rewirefestivalnieuw

REWIRE FESTIVAL PRESENTEERT 10 YEARS OF HYPERDUB Op een speciale showcase-avond die plaats zal vinden tijdens het Rewire...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.