Programma Rewire Festival compleet

James Holden
Programma Rewire Festival compleet
Door Anjelica op 16 oktober 2014 - 16:24 1 Het programma van het Haagse Rewire festival is compleet na de aankondiging van de laatste reeks namen. Het gaat om Simian Mobile Disco, Vessel, Koreless, Dauwd, Ital, Cabaret Contemporain, Wouter van Veldhoven, Bram Stadhouders’ Cantata, Void of Sound, KRK en Dotlights.

Daarnaast is ook het dagprogramma van het festival aangekondigd. Deze vindt plaats in Zaal 3 en Studio Loos en er zijn optredens van onder andere Klara Lewis, Wanda Group en Valerio Tricoli.

Eerder bevestigde acts zijn James Holden, Kode9, The Field, Jozef van Wissem en Henrik Schwarz & Nik Bärtsch "Scripted & Prepared"

Het festival vindt plaats op 7 en 8 november. Dagkaarten zijn nog verkrijgbaar voor 26.50 euro en weekendkaarten kosten 39.50 euro.



Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Stille Nacht

NIEUWE BEVESTIGINGEN WINTERFESTIVAL STILLE NACHTDe line-up van het reizende winterfestival Stille Nacht begint vorm te...

indiestadlogo

BEST OF HERMAN BROOD ACADEMIE ON TOUR OP INDIESTAD Herman Brood Academie On Tour staat met een 'best of' editie op Indiestad....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.