Vacature: stage bij Festivalinfo / Podiuminfo

FestivalBuitenWestengr
Vacature: stage bij Festivalinfo / Podiuminfo
Door RobZ op 13 februari 2015 - 16:18 1 Festivalinfo is met afstand de grootste website over festivals in Nederland en België. Met de titels Podiuminfo en Cabaretinfo erbij voorzien wij dagelijks zo'n 30.000 bezoekers van het laatste (live) muzieknieuws. Wij zijn op zoek naar één of meerdere gemotiveerde student(en) van MBO of HBO-niveau, die minimaal drie maanden ons team willen versterken.

We zoeken een enthousiaste redactie-stagiair(e) in de richting media/cultuur of journalistiek, die net als wij op zoek wil naar het laatste en beste festival- en muzieknieuws. Voor het schrijven van cd-recensies en/of live-reviews is tijdens je stage ook genoeg ruimte.

Verder hebben we ruimte voor een stagiair(e) ICT die wil meebouwen aan de Festivalinfo sites (html/php/mysql-development). Momenteel hebben we helaas geen plek voor onderzoekstages.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheid bij ons stage te lopen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een motivatie en informatie over jezelf naar Rob van der Zwaan: [email protected].


Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kingsday Festival 20151

SKRILLEX, DIPLO EN MEER VOOR KINGSDAYDe organisatie van Kingsday heeft de line-up van de komende Amsterdam-editie...

Rock Werchter 20143

WEER EEN RONDJE NIEUWE NAMEN VOOR ROCK WERCHTER Na vorige week The Prodigy aangekondigd te hebben, komt Rock Werchter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.