Divers Festivalnieuws (oa. Palmpop en Waterpop)

Door Soeperman87 op 12 maart 2007 - 12:44 1 Tussen het geweld van de grote festivals in Nederland lijken de kleinere festivals misschien wel in de vergetelheid te raken. Aangezien ook deze evenementen mooie line-ups weten te presenteren volgt hieronder een overzicht:

Voor 5.00 euro (en na 16:00 12.50 euro) kun je Act of the Missing, Seven, Kolekit, Coparck, The Untuned, San Andreas en Hasselhoff bewonderen op de 27ste editie van Palmpop.

Na Van Velzen weet de organisatie van Julianapop ook zangeres Elize en zanger Wolter Kroes te contracteren. Ook Jovink & The Voederbietels, die bezig zijn met hun afscheidstournee, zullen van de partij zijn.

De progammering van Parelpop is rond met: The Sheer, Seven, Good Things End, Sun Caged, Krimson en Perfect.

Het Waterpop festival heeft de eerste drie bands geboekt. Op zaterdag 11 augustus zullen in het Wateringse Hofpark El Pino and the Volunteers, Green Hornet en Matik optreden. Het gratis festival verwacht binnenkort meer namen bekend te kunnen maken voor de 30e editie van Waterpop.

Ook het Limburgse Sjwaampop viert dit jaar een jubileum. Ter gelegenheid van de 25ste editie wil de organisatie dit jaar groot uitpakken. De eerste naam op het lijstje is Jan Akkerman.


Nieuws - divers nieuws6

DIVERS FESTIVALNIEUWS (+UPDATE)Na een Festivalinfo Update voor de kleinere festivals hier een Update voor de...

Koninginne-Nach3

LOS LOBOS NAAR KONINGINNENACH IN DEN HAAG Los Lobos , bekend van de hit 'La bamba', treedt op 29 april op tijdens de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.