Kanye West headliner Glastonbury

kanyewest
Kanye West headliner Glastonbury
Door RobZ op 16 maart 2015 - 22:16 1 Glastonbury maakt vanavond een van haar headliners bekend. Niemand minder dan Kanye West zal op het bekendste festival van Engeland acte de presence geven. Eerder werd al bekend dat Foo Fighters en de Dalai Lama het festival aandoen.

Glastonbury vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 28 juni. Het is het grootste openluchtmuziekfestival ter wereld. Er gaan 135.000 tickets in de verkoop. Om kans te maken op een ticket moet je je van te voren registreren. In 2014 gingen de kaartjes in recordtijd over de toonbank: binnen een uur en veertig minuten was het festival uitverkocht.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefracoon

TALISCO EN RACOON NAAR APPELPOPDe organisatie van Appelpop heeft twee nieuwe namen toegevoegd aan de...

Jenny Wilson

LINE-UP NORDIC DELIGHT BEKEND Dit jaar zullen op Nordic Delight Choir Of Young Believers, Jenny Wilson...

REACTIES

geen avatar
di 17 mrt 2015 03:11

eatsleeprave.. Kansloos als je het mij vraagt, wat een slechte zomer zeg! Gelukkig wel een top winter gehad! Dus ik kan er wel even mee door dan.

 0
Avatar deHertog
di 17 mrt 2015 09:35

deHertog if you like fishdicks.....

 2
Avatar Nvl8
di 17 mrt 2015 11:06

Nvl8 Je zult maar blind kaartjes gekocht hebben en vervolgens Kanye West en Lionel Richie voor je neus krijgen :S

 2
Avatar boelex
di 17 mrt 2015 11:57

boelex Inderdaad een mooie klote ontwikkeling. Kanye West, Beyonce, Robbie Williams, Aviici.. daar ga je toch niet voor naar een festival?

 1
Avatar Collabs
di 17 mrt 2015 13:43

Collabs Op glastonbury staan er elk jaar toch genoeg toppers .... en trouwens kanye ooit es live op werchter gezien en was echt goed !!

 -2
geen avatar
di 17 mrt 2015 14:26

eatsleeprave.. Collabs schreef:
Op glastonbury staan er elk jaar toch genoeg toppers .... en trouwens kanye ooit es live op werchter gezien en was echt goed !!


Zit u al erg lang aan dezelfde medicatie vast meneer?

 2
Avatar Collabs
di 17 mrt 2015 16:35

Collabs je gaat me toch niet wijsmaken dat er geen goeie namen op glastonbury gaan staan e... er moeten nog honderden namen bekend gemaakt worden en idd op Lionel Richie zit ik nu ook niet echt te wachten maar er zijn genoeg alternatieven toch... en vorig jaar waren er ook namen bij waarvan ik dacht die moet ik nu ook niet op een festival zien maar er zijn er genoeg die ik wil zou willen zien

 -1
geen avatar
do 19 mrt 2015 00:25

eatsleeprave.. Collabs schreef:
je gaat me toch niet wijsmaken dat er geen goeie namen op glastonbury gaan staan e... er moeten nog honderden namen bekend gemaakt worden en idd op Lionel Richie zit ik nu ook niet echt te wachten maar er zijn genoeg alternatieven toch... en vorig jaar waren er ook namen bij waarvan ik dacht die moet ik nu ook niet op een festival zien maar er zijn er genoeg die ik wil zou willen zien


Dat zeg ik ook niet, en dat is ook een compleet andere discussie. Het ging hier over Kanye niet Lionel. Ja ik zou mij er ook wel kunnen vermaken, maar als de headliners zo crap zijn wederom, waar het merendeel van je ticket prijs heen gaat...

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.