'Hoofdpodium Coachella te klein voor Kanye West'

Kanye West
'Hoofdpodium Coachella te klein voor Kanye West'
Door sjoertb op 03 januari 2019 - 12:47 1 De onderhandelingen over het optreden van Kanye West op Coachella zouden gestaakt zijn omdat de twee partijen het niet eens konden worden over de grootte van het podium. De traditionele maat (60x40 foot) zou de artistieke vrijheid van Kanye West beperken.

De organisator wilde volgens de berichten het formaat niet aanpassen voor de show van West. In de afgelopen Saint Pablo tour vloog de Amerikaanse rapper op een bewegend podiumdeel over het publiek. Volgens bronnen zou hij op zoek zijn naar nieuwe baanbrekende optredens.

Coachella vindt in april plaats in Californië. Vandaag zijn de artiesten die wel optreden aangekondigd waaronder Ariana Grande, Tame Impala, Solange, Blackpink, The 1975 en Childish Gambino. Zie hier de aankondiging van de Coachella line-up.

Foto: Kanye West in Heineken Music Hall door Paul Barendregt
festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO ZOEKT STAGIAIR(S) VOOR HET AANKOMENDE...Festivalinfo is met afstand de grootste website over festivals in Nederland...

Nirwana Tuinfeest

EERSTE 11 NAMEN NIRWANA TUINFEEST: O.A. DE JEUGD VAN... Het jaarlijks terugkerende festival Nirwana Tuinfeest heeft de eerste namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.