Festivaloverzicht: wat is er te doen tijdens de Paasdagen?

Paaspop
Festivaloverzicht: wat is er te doen tijdens de Paasdagen?
Door klaask op 02 april 2015 - 16:11 1 Je kunt natuurlijk het hele weekend paaseieren gaan zoeken op de meubelboulevard. Niets houdt je tegen. Voor wie liever geniet van een potje fijne muziek hebben we de leukste festivals van dit Paasweekend op een rijtje gezet.

Paaspop Schijndel
Moeder aller Paasfestivals en de opener van het festivalseizoen. Het is feest van vrijdag tot en met zondag, met op het programma onder meer Anouk, The Kooks, Di-rect, Typhoon, Sick Of It All, Selah Sue en ruim 150 andere acts.
Klik voor alle informatie over Paaspop Schijndel

Paaspop Den Hout
Er is nog een Paaspop in Brabant en wel in Den Hout. Het is een stuk kleiner dan de naamgenoot in Schijndel, maar met Kensington, Nielson, BZB en VanVelzen op het programma hoef je je ook daar geen moment te vervelen.
Klik voor alle informatie over Paaspop Den Hout

Paaspop Zieuwent
Paaspop nummer drie vindt plaats in de Achterhoek. Hier zie je van zaterdag tot en met maandag onder meer Sunday Sun, Broken Brass Ensemble en The Cool Quest.
Klik voor alle informatie over Paaspop Zieuwent

DGTL
Een weekend lang dansen, dat doe je op DGTL op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Er staan ruim tachtig acts op het programma, waaronder Four Tet, Extrawelt, Pantha Du Prince, John Talabot en Dj Koze. Digitaler kan je Pasen niet worden.
Klik voor alle informatie over DGTL

Pinguins In Paradiso
Op de vooravond van Pasen staat de Amsterdamse muziekkerk Paradiso in het teken van Pinguin Radio. Het fijne internetradiostation zette onder meer Blood Red Shoes, De Staat en Lonely The Brave op zijn eigen feestje. Lekker!
Klik voor alle informatie over Pinguins In Paradiso

Awakenings
De Gashouder in Amsterdam is vier dagen lang het decor van Awakenings. De vrijdag en zaterdag zijn uitverkocht, maar voor de Ben (Klock) & Marcel (Dettmann) Special zijn op het moment van schrijven nog kaarten. Sandrien en Function komen ook en het duurt tot 8:00 's ochtends. Heerlijk toch?
Klik voor alle informatie over Awakenings Ben & Marcel Special

Tweetakt/Kaap
Op het Neude in Utrecht is een minidorp opgebouwd waar je drie weken lang kunt genieten van muziek, theater en cabaret. Komend Paasweekend zie je er onder meer Bombay, David Douglas en The Mysterons. Het festival duurt nog tot en met 12 april. Geen half werk.
Klik voor alle informatie over Tweetakt/Kaap

Eggbangers Ball
De prijs voor het festival met de beste naam gaat dit jaar naar Eggbangers Ball in Leeuwarden. Stadsschouwburg De Harmonie staat Eerste Paasdag in het teken van harde metalen. Op het programma vind je Destruction, Darkane, The Monolith Cult, Vanderbuyst en meer.
Klik voor alle informatie over Eggbangers Ball

Is dat alles? Nee hoor. Klik hier voor het complete festivaloverzicht.Raketkanon

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR RAKETKANONIs Raketkanon de beste band van België? En de hardste? Ze komen in beide...

Motel Mozaique

LAATSTE NAMEN MOTEL MOZAIQUE Vandaag zijn de laatste namen voor Motel Mozaique bevestigd. Op dit festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.