Recensies: Di-Rect, Within Temptation, Heideroosjes, NIN, ...

Door Stofje op 22 maart 2007 - 14:47 1 Wederom een overzichtje van pas geplaatste recensies. Ze volgen elkaar momenteel in rap tempo op, de nieuwe releases -en recensies- vliegen je om de oren. Een overzichtje van de laatste twee weken.

Di-Rect - Di-Rect
Is de band nu commercieel zo aantrekkelijk, of zijn ze werkelijk zo goed? Laten we het op het laatste houden en blij zijn dat de belangrijke media deze band in hun armen gesloten hebben. Een flinke tour, met flink wat festivals voor Di-Rect, om deze nieuwe cd te promoten.

Within Temptation - The Heart of Everything
Ook Within Temptation heeft een nieuwe cd, waarmee ze de wereld zullen veroveren. De single met Keith Caputo komt al regelmatig voorbij. Within Temptation is kort geleden gestart met hun tour, die ook veel buitenlandse zalen en festivals bevat.

De Heideroosjes - Chapter Eight, The Golden State
De Heideroosjes maakten hun achtste cd in de VS en klinken weer als vanouds. En net zoals bovenstaande bands, gaan ook de Roosjes flink touren, in binnen- en buitenland.

Arcade Fire - The Neon Bible
Arcade Fire is weer terug, met wederom een ijzersterk album. De band zal diverse festivals aandoen en ze staan ook in het Utrechtse Vredenburg.

Nine Inch Nails - Live: Beside You In Time
Vanavond in Paradiso en dat is uiteraard uitverkocht. Binnenkort komt Nine Inch Nails met een nieuwe cd, maar eerst dus deze live dvd. NIN is reeds bevestigd voor Redding/Leeds, hopelijk volgt er meer.

Air - Pocket Symphony
Vreemd genoeg is Air nog niet geboekt voor een zomerfestival. Dinsdag gaan ze een uitverkocht Melkweg betoveren, met onder anderen materiaal van hun nieuwe album.


Uiteraard hebben we veel meer recensies in onze recensiesectie. Nog een paar op een rijtje:

Porcupine Tree - Fear of a Blank Planet

Thomas Dybdahl - Science

The Fray - How To Save A LifeNieuws - divers nieuws27

NIEUWS: FIELDS OF ROCK, DOUR, SCHOLLENPOP E.A.Volgens MAD Tourbooking kunnen we ook Walls Of Jericho en The Setup dit...

waldrock2006_news.jpg24

MEER NIEUWS ROND WALDROCK 2007 Zoals bekend gaat Waldrock dit jaar een iets kleine(re) editie tegemoet. Deze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.