Festivals voor Punk en Crossover fans

Door yeahroen op 12 april 2002 - 15:32 Vrijdag 31 Mei is "013" het domein van grote aantallen hardcore/ska en punkfans. De rondtourende Deconstruction Tour komt dit jaar namelijk weer naar de Tilburgse poptempel. Vorig jaar werd het feestje gehouden in de Amsterdamse Music Hall.
Bands welke reeds aangekondigd zijn voor het Europese deel van de tour zijn:
Lagwagon, Mighty Mighty Bosstones, Lostprophets, H20, Mad Caddies, The Movielife, Midtown, ALL, Randy, Turbo A.C.'s
De voorverkoop voor Deconstruction begint aanstaande zaterdag! (Website: [url2=http://www.013web.nl]013web[url2])

Op 26 April kunnen Hardcore punk fans terecht in Fenix te Sittard voor het [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=526]Fistful of Hardcore[url] Festival. O.a. Right Direction en Full Court Press zullen hier de zaal op z'n kop zetten.
Op Koninginnedag moet je als hardcore liefhebber [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=562]in Den Bosch[url] zijn voor bands als Reaching Forward en het zeer populaire Uppercut.

Als je de Bevrijdingsfestivals niet "je van het" vindt en meer van ska houdt, kun je 5 Mei terecht op [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=545]BevrijdingSka[url] in de BukBuk te Heiloo.

Degenen die zich graag verlustigen aan een heftig potje punk en metal crossover kunnen 12 Mei al terecht op het [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=415]Crossover Crash[url] festival in de Melkweg. Bands als Concubine, The Semitones, Brainshake en Retturn zullen Amsterdam laten zien dat het crossover genre leeft als nooit tevoren.


Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.