Win twee kaarten voor de voorstelling Hair Hung op Circusstad Festival Rotterdam

HairHung
Win twee kaarten voor de voorstelling Hair Hung op Circusstad Festival Rotterdam
Door klaask op 23 april 2015 - 16:04 1 Van 6 tot en met 10 mei vindt in Rotterdam het Circusstad Festival plaats. Met de stad als decor en podium presenteert Circusstad Festival de crème de la crème van het internationale circustheater, nieuwe voorstellingen van eigen bodem en het werk van talloze talenten.

Onder meer kun je de voorstelling Hair Hung zien. Dat is haar-hangen, punk en poëzie. Klinkt apart? Dat is het ook wel een beetje. Lees hier alles over de voorstelling. Enthousiast? Mooi, want:

Festivalinfo mag 2 kaarten weggeven voor de voorstelling Hair Hung op het Circusstad Festival in Rotterdam op vrijdag 8 mei.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het festival wil. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Circusstad'.

Deze actie loopt tot en met 30 april 2015.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pedro Pico Pop 2012

PEDRO PICO POP WEGENS VONDST ASBEST NAAR NIEUWE LOCATIEGoed nieuws: Pedro Pico Pop heeft een nieuwe locatie gevonden. Het festival...

Incubate

SYLVAIN CHAUVEAU, SLY & THE FAMILY DRONE EN NOG 20... Er zijn tweeëntwintig nieuwe namen voor Incubate bekend, met name uit de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.