Festivalinfo lanceert Festivalinfo app

Festivalinfo app nieuwe
Festivalinfo lanceert Festivalinfo app
Door RobZ op 01 mei 2015 - 16:03 1 Voor en na een festival weten honderduizenden mensen Festivalinfo al goed te vinden. Alleen op het festivalterrein voegden we weinig toe. Hier gaat met de lancering van de Festivalinfo app verandering in komen.

Wij dromen er al jaren van. Een festivalapp die alle andere festivalapps overbodig maakt. Vandaag lanceren we hem! In onze app, die voor Android en Iphone beschikbaar is, ondersteunen we alle Nederlandse en Belgische festivals die er echt toe doen. Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop, Rock Werchter, Best Kept Secret, Fortarock en ten minste 45 andere festivals.

In onze app vind je van al deze festivals informatie over optredende artiesten, een plattegrond en natuurlijk een blokkenschema. Het is mogelijk artiesten favoriet te maken, zodat je een seintje krijgt als een optreden gaat beginnen. En het mooiste is, al deze functionaliteit blijft werken als je op een festivalterrein even geen internet hebt. Dit is nog maar het begin. Dit festivalseizoen gaan we hard aan de slag aan nieuwe features die deze app onmisbaar gaan maken voor de echte festivalganger.

Download hier de Festivalinfo app voor Android

Hier kan je terecht voor de Festivalinfo app voor de Iphone

Komend weekend ondersteunen we in onze app punkfestival Groezrock dat vandaag en morgen in Meerhout, België gehouden wordt.

Ook ondersteunen we Rhythm & Blues Night, dat zaterdag in Groningen de beste blues heeft staan.

Aankomende dinsdag (Bevrijdingsdag) ondersteunen we Bevrijdingspop Haarlem, Bevrijdingsfestival Overijssel en Bevrijdingsfestival Groningen.

We zijn heel benieuwd wat je van onze Festivalinfo app vindt. We ontvangen je feedback graag via [email protected] of natuurlijk via een review in de app-store. Neem ook contact op als jij een festival organiseert dat ook niet zou misstaan in onze app.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Popronde

POPRONDE MAAKT SELECTIE 137 ACTS VOOR POPRONDE 2015...Het gratis rondreizend festival Popronde heeft vrijdagavond bekend gemaakt...

Breakfest 2009 logo

BREAKFEST KRIJGT NIEUWE EDITIE EN VERHUIST NAAR... Het Limburgse festival Breakfest is terug van weg geweest. Vorig jaar heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.