Kopna Kopna op Lowlands

Door yeahroen op 14 april 2002 - 04:21 De muzikaal zeer vernieuwende band [url=https://www.festivalinfo.nl/bands/artist_details.asp?a=2016]Kopna Kopna[url], welke met Tom Pintens (Zita Swoon) succesvol haar meest recente demo heeft gemaakt, treedt dit jaar op op het [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=257]Lowlands festival[url]. Zij speelden reeds enkele keren in VPRO's "Club Lek" en diverse andere radioprogramma's.
Als je benieuwd bent kun je in juni reeds gaan kijken op het [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=505]IO festival[url] in Delft.

Recentelijk was Kopna Kopna nog samen met het Zuid-Afrikaanse [url=https://www.festivalinfo.nl/bands/artist_details.asp?a=930]Boo![url] te bewonderen in Paradiso. Ook traden zij op op het Rotterdamse kunst/muziek festival "Motel Mozaïque". Van dit festival zal binnenkort een verslag verschijnen hier op Festivalinfo.nl

Boo! speelt overigens ook een flink aantal festivals deze zomer. Ze zullen in ieder geval te bewonderen zijn op Kaderock, Festival Mundial, Spijkpop en het Open Slagboom festival.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.