Typhoon en Nilton Ramalho toegevoegd aan line-up van Rotterdam Unlimited

Typhoon
Typhoon en Nilton Ramalho toegevoegd aan line-up van Rotterdam Unlimited
Door Samantha.Middag op 03 juni 2015 - 16:55 1 Zowel rapper Typhoon als Nilton Ramalho zijn toegevoegd aan het vrijdagavond programma van Rotterdam Unlimited. De internationale artiest met Rotterdamse roots Nilton Ramalho maakt muziek waarin invloeden van zowel zijn Kaapverdische achtergrond te horen zijn, als hiphop en R&B. Typhoon heeft met zijn laatste album Lobi da Basi goud behaald en is deze zomer terug te vinden op verschillende festivals. Tevens is deze vrijdagavond het startschot van Zomercarnaval.

Rotterdam Unlimited is een festival van 21 tot en met 25 juli waarbij de diversiteit in cultuur en achtergrond centraal staat. Verspreid door de stad zijn er zeven locaties waar onder andere muziek, dans, poetry en film te zien zullen zijn. Grotendeels is het festival gratis toegankelijk, er zijn bepaalde onderdelen waarvoor betaald moet worden. Meer informatie hierover kun je vinden op de site van Rotterdam Unlimited.


Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 20155

OOK JACCO GARDNER, WILKINSON, THE STAVES EN MEER OP... Jacco Gardner, Wilkinson ft. MC Adapt, The Staves, DMA's, Rhodes, The Love...

BarryHaynieuws

ORKEST BEGELEIDT O.A. BARRY HAY EN DI-RECT OP... Van 18 t/m 20 juni vindt het Volvo Ocean Race Festival plaats in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.