Eerste show Luciferian Light Orchestra op FemME

Luciferian Light Orchestra
Eerste show Luciferian Light Orchestra op FemME
Door Samantha.Middag op 05 juni 2015 - 12:54 1 Luciferian Light Orchestra zal hun eerste optreden geven op 17 oktober tijdens het Female Metal Event. Luciferian Light Orchestra is een project van Frontman van de Zweedse band Therion, Christofer Johnsson. Christofer Johnsson zal op dezelfde dag ook te zien met zijn band Therion.

Op 30 april bracht de band Luciferain Light Orchestra hun eerste album uit. Op dit titelloze album zijn invloeden terug te horen van de rock uit de jaren ’70 en ’80.

Female Metal Event vindt op 16 en 17 oktober plaats in de Effenaar, Eindhoven. De line-up op het Large-podium is uitgebreid waardoor er in de kleine zaal plaats is vrijgekomen. Deze plek wordt opgevuld door Scarlet Stories. Door de veranderingen in het schema zal de zaal zaterdag om 12 uur open gaan.

Een weekendticket kost €81,- een los ticket voor de €41,- zaterdag €51 exclusief service kosten. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Effenaar, de website van Female Metal Event en ticketmaster.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Parkpop logo juist1

ROSIE VERVANGEN DOOR THE MACHETE NIGHTCLUB VANWEGE...De drummer van Rosie heeft een schedelfractuur opgelopen door een ongeval met...

we are electric

WE ARE ELECTRIC COMPLEET MET GOMES, EINDBAAS,... De laatste 12 acts zijn toegevoegd aan de line-up van We Are Electric:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.