Pinkpop en Kempenerpop ondersteund in Festivalinfo app

Festivalinfo app nieuwe
Pinkpop en Kempenerpop ondersteund in Festivalinfo app
Door RobZ op 12 juni 2015 - 11:09 1 We hebben weer een mooi festivalweekend voor de boeg. Pinkpop in Landgraaf is 's lands bekendste festival en met onder andere Muse, Foo Fighters en Robbie Williams gaat het een mooie editie worden.

In Waalre wordt Kempenerpop gehouden. Dit is een gratis festival met een erg leuk programma. Peter Pan Speedrock, Bazzookas en Call it Off zullen ongetwijfeld voor veel fijne herrie zorgen.

Wij ondersteunen beide festival in de Festivalinfo app! In deze app ondersteunen we alle Nederlandse en Belgische festivals die er echt toe doen. Pinkpop, Lowlands, Pukkelpop, Rock Werchter, Best Kept Secret en ten minste 45 andere festivals. Pinkpop en Kempenerpop dus ook!

In onze Festivalinfo app vind je van alle ondersteunde festivals informatie over optredende artiesten, een plattegrond en natuurlijk een blokkenschema. Het is mogelijk artiesten favoriet te maken, zodat je een seintje krijgt als een optreden gaat beginnen. En het mooiste is, al deze functionaliteit blijft werken als je op een festivalterrein even geen internet hebt. Dit is nog maar het begin. Dit festivalseizoen gaan we hard aan de slag aan nieuwe features die deze app onmisbaar gaan maken voor de echte festivalganger.

Download hier de Festivalinfo app voor Android

Download hier de Festivalinfo app voor de Iphone

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Contra Open Air1

GIFTIGE GASSEN VERDRIJVEN FESTIVAL CONTRA Open Air dat op 20 en 21 juni zou plaatsvinden op het nieuwe...

Popronde.jpg

POPRONDE MAAKT OOR EN 3VOOR12 TALENTS BEKEND Tijdens de Popronde adopteren muziekblad OOR en VPRO's 3voor12 elk een aantal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.