Nieuw: De Leuke Festival

De Leuke festival
Nieuw: De Leuke Festival
Door Samantha.Middag op 12 juni 2015 - 11:40 1 Aan de lange lijst van festivals die Nederland rijk is kan vanaf dit jaar ook' De Leuke Festival worden toegevoegd. Op het strand van Oog In Al kun je dansjes doen op disco, hiphop of pop. Het festival word door de organisaties zelf omschreven als een feest van erkenning, een ode aan confetti en een polonaise zonder einde.

Op het festival zal de hiphopartiest EXTINCE te zien zijn. Verder zijn Great Minds leden Sticks en Dr. Moon er en zullen DJ Aiscream, DJ Moortje en Rico op het festival draaien. Maar ook The Socaboys, bekend van het nummer Follow the leader, en Ross en Iba er zullen zijn. En mocht je een bepaald nummer missen, dan komt dit tijdens Singlefeestje vast goed.

Buiten de muziekprogrammering op de podia kun je op festival Dorje's vintage kleding markt bezoeken, meedoen in de stoelendanshal, acts bekijken van Streetlab en ga zo maar door. Mocht je na het festival nog niet klaar zijn met dansen dan kun je verder gaan op het de De Leuke Feestje, de Afterparty van het festival.

De Leuke Festival is een initiatief van Wat Als Het Leven? en Fuff Disco. Beide organisaties geven meerdere feesten in Amsterdam en Utrecht. Het festival zal plaatsvinden op het strand van Oog In Al, zaterdag 11 juli. Kaartjes kosten €25.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefp60agendainfo.jpg

DUTCHSCENE PRESENTEERT HET FESTIVAL ROCK IT!Het Rock It Festival zal deze zomer zijn eerste editie beleven. Het door...

Contra Open Air1

GIFTIGE GASSEN VERDRIJVEN FESTIVAL CONTRA Open Air dat op 20 en 21 juni zou plaatsvinden op het nieuwe...

REACTIES

Avatar duvel
ma 15 jun 2015 20:03

duvel Jeetje wat een slechte naam taalkundig gezien....

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.