Kensington zal Appelpop niet afsluiten

kensington
Kensington zal Appelpop niet afsluiten
Door Samantha.Middag op 19 juni 2015 - 13:04 1 Eerder werd al bekend dat de gemeente Tiel de veiligheidseisen rondom het festival Appelpop aanscherp. Een van de maatregelen was het aantal bezoekers aan banden leggen. Het festival mag dit jaar nog maar 40.000 bezoekers trekken, vorig jaar kende het festival een bezoekersaantal van 125.000.

En vandaag is word duidelijk wat voor gevolgen dit heeft; Kensington zal het festival niet afsluiten. Wel mag de band eerder op de dag een optreden geven. Op deze manier hoopt de gemeente de uitstroom van bezoekers beter te kunnen reguleren.

Meer nieuwe maatregelen zijn dat er geen wijzigingen in het programma meer mogen plaatsvinden na 10 augustus mogen plaatsvinden en er meer vluchtroutes moeten zijn. Andere artiesten die op Appelpop staan zijn Anouk, Racoon en Typhoon. Appelpop is een gratis festival dat plaatsvind op 11 en 12 september in Tiel.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Urban Hymns

INTERGALACTIC LOVERS HEADLINER VAN HET URBAN HYMNS...Het Belgische festival Urban maakt de complete line-up bekend met De...

zandstocknews.gif

NIEUW CONCEPT BINNEN HET ZANDSTOCK FESTIVAL Aankomend jaar komt er buiten het Zandstock Festival in ’t Zand een nieuwe...

REACTIES

geen avatar
ma 31 aug 2015 02:12

Appelpopper Kleine nuancering!

Appelpop mag niet "nog maar 40.000 bezoekers trekken" zoals bovenstaand bericht meldt (ipv 125.000 vorig jaar).
De nieuwe regel voor 2015 is dat er nog maar 40.000 bezoekers tegelijk op Waalkade in Tiel mogen zijn! Verdeelt over 3 dagdelen is dat dus een heel ander verhaal!

FYI: In de hele historie van Appelpop hebben er nog nooit 40.000 mensen tegelijk in de tent gestaan...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.