Appelsap gaat gewoon door!

Appelsap 2015
Appelsap gaat gewoon door!
Door GraciaVisscher op 05 augustus 2015 - 10:18 1 Het hiphopfestival Appelsap gaat komend weekend gewoon door in het Flevopark in Amsterdam. De actiegroep Vrienden van het Flevopark hadden een kort geding aangespannen tegen het festival om onder andere zorgen om veiligheid en de vernieling van flora en fauna in het park tegen te gaan.

De rechter besliste vandaag dat deze zorgen geen reden zijn om het festival af te blazen, zo meldt o.a. 3voor12. De schade aan het groen zou minimaal zijn en is het veiligheidsplan dat de organisatie van het festival opstelde in orde.

Met veel blije gezichten aan de kant van de organisatie van Appelsap als gevolg! ''We gaan meteen beginnen met opbouwen in het Flevopark!''. Het opzetten van Appelsap in het Flevopark is eenmalig. Volgend jaar verhuist het festival weer terug naar het nabijgelegen Oosterpark.

Dus wil je dit weekend losgaan op Appelsap? Dat kan gewoon! Ook tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar. Voor €32,50 heb je een kaartje!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



thronefest

THRONE FEST MAAKT DE EERSTE NAMEN VOOR 2016 BEKENDHet Belgische festival Throne Fest komt na een jaar van afwezigheid weer...

Pukkelpop2015

BLOKKENSCHEMA PUKKELPOP ONLINE - RUDIMENTAL, MAJOR... Zojuist is Het blokkenschema van Pukkelpop online gekomen en daarmee zijn ook...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.