Andy Frasco, Kraantje Pappie en My Baby bij laatste bevestigingen Festyland

festyland
Andy Frasco, Kraantje Pappie en My Baby bij laatste bevestigingen Festyland
Door RobZ op 11 september 2015 - 13:04 1 Op 9 en 10 oktober staat het Brabantse Volkel in het teken van de afsluiter van het festivalseizoen: Festyland. Dit jaar heeft het festival onder andere Guus Meeuwis, Jett Rebel, John Coffey, Navarone en Dotan op het affiche staan.

De laatste rij bevestigingen mag er ook wezen. Andy Frasco, My Baby, The Brahms, het Universumpje, Kraantje Pappie, de Raggende Manne, Friends of the Family en Shaking Godspeed spelen allemaal op recreatie-terrein Hemelrijk te Volkel!

Tickets voor Festyland zijn via de website van het festival te verkrijgen. 2 dagen Festyland kost 47,50 en een combiticket waarmee je een dag later ook naar Heerlijk Hemelrijk Festival kunt kost 52,50. Er zijn natuurlijk ook dagtickets beschikbaar.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bluesrock Tegelen

WINNEN: 5X2 KAARTEN VOOR BLUESROCK FESTIVAL IN TEGELENHet Bluesrock Festival in Tegelen vindt plaats op 19 september. Op dit...

Roadburn 2016

ACHT NIEUWE NAMEN VOOR ROADBURN, O.A. AMENRA, LA... Roadburn heeft weer mooie namen toegevoegd aan het festivalprogramma. AmenRa...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.