2015 editie van Incubate succes met 20.000 bezoekers

Incubate
2015 editie van Incubate succes met 20.000 bezoekers
Door GraciaVisscher op 21 september 2015 - 11:49 1 De elfde editie van het Incubate festival werd vorige week bezocht door 20.000 bezoekers uit meer dan 35 verschillende landen. De organisatie noemt deze succesvolle editie een grote stap voorwaarts.

Artistiek leider van Incubate Vincent Koreman: "Door onszelf meer te richten op bijzondere samenwerkingen tussen artiesten hebben we een uniek programma kunnen aanbieden, niet alleen wat betreft muziek en theater, maar ook door bijvoorbeeld de DIY Synth Convention, waarvoor mensen vanuit de hele wereld naar Tilburg kwamen. Ook de concerten op bijzondere locaties als het Natuurtheater, de Stadskelder en de Pauluskerk en de uitbreiding van het programma met exclusieve theatervoorstellingen zoals Ful en The Knife’s 'Europa Europa' werden door onze bezoekers erg gewaardeerd. Deze lijn zullen we voor de komende editie verder uitbouwen."

En de datum van de volgende editie is al bekend! Incubate 2016 vindt plaats van 12 tot en met 18 september in Tilburg. De organisatie verwacht op korte termijn de eerste artiesten bekend te kunnen maken.


ICFR

NIEUWE NAMEN INTERNATIONAL COMEDY FESTIVAL ROTTERDAM...Het International Comedy Festival Rotterdam heeft vandaag 5 nieuwe namen...

Project Hardcore

LINE-UP PROJECT HARDCORE BEKEND Ook deze winter zal Project Hardcore weer plaats vinden. Ditmaal strijkt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.