Verkoop festivaltickets voor Glastonbury 2016 deze week van start

Glastonburyfestival
Verkoop festivaltickets voor Glastonbury 2016 deze week van start
Door sjoertb op 29 september 2015 - 12:47 1 Het duurt nog een tijdje voordat het juni 2016 is maar liefhebbers van het grote Engelse festival Glastonbury kunnen alvast in de starthouding gaan zitten om kaartjes te bemachtigen. Elk jaar is er een grote vraag naar de festivaltickets. Met headliners als Foo Fighters, Metallica, Lana Del Rey, Arctic Monkeys en Editors de afgelopen jaren is daar genoeg reden voor.

Aanstaande donderdag begint de verkoop van de eerste passe-partouts. Deze zijn inclusief busreis. Zondag 4 oktober gaan de losse festivaldagen in de verkoop. De tickets zijn verkrijgbaar via de website van Glastonbury. Hiervoor is een registratie vereist. De deadline hiervoor was 9 uur vanochtend (Engelse tijd).

Het festival wordt gehouden van 22 tot en met 26 juni. Artiesten moeten nog bekendgemaakt worden maar geruchten bevatten onder andere Coldplay, Foo Fighters en Adele.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



we are electric

SIGMA, MADUK, NYMFO, THE FLEXICAN, SEF EN MEER OP WE...We Are Electric pakt weer uit. Eerder werd bekend dat onder andere Netsky,...

Download Festival

DATA DOWNLOAD FESTIVAL 2016 BEKEND Het Britse festijn Download Festival kreeg de afgelopen jaren grote acts als...

REACTIES

geen avatar
wo 30 sep 2015 02:44

eatsleeprave.. FF is realistisch. Adele heeft podium vrees, never nooit dat ze voor 100.000 gaat staan...goldplay hopelijk niet zeg...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.