Datum 2017 editie Glastonbury bekend gemaakt

Glastonburyfestival
Datum 2017 editie Glastonbury bekend gemaakt
Door Cartman91 op 12 september 2016 - 16:47 1 Het Britse Glastonbury Festival heeft de datum voor 2017 bekend gemaakt. Dit zal dan van 21 t/m 25 juni zijn. Over de line-up is nog niks bekend, maar Guns N' Roses, Kasabian, Radiohead en The Stone Roses behoren tot de favorieten om op het podium te staan. Het wordt dus nog even afwachten of dit echt zo zal zijn.

Op de meest recente editie van Glastonbury hebben onder meer Muse, Coldplay, Madness, Fatboy Slim, LCD Soundsystem en James Blake gestaan. Verder is er nog nieuws over de kaartverkoop voor Glastonbury volgend jaar, die gaat namelijk begin oktober (volgende maand) van start.Ace of Spades

NIEUWE FESTIVAL ACE OF SPADES – THE SECRET SOCIETY...Het gloednieuwe hardstylefestival Ace of Spades – The Secret Society, dat op...

appelpop

DATUM APPELPOP 2017 BEKEND Na een succesvolle jubileumeditie afgelopen weekend kijkt de organisatie van...

REACTIES

geen avatar
ma 12 sep 2016 20:14

eatsleeprave.. Voor mensen die met de auto gaan, verwacht wel een "adventure" als je in het kalifaat Duinkerken, Calais ben.

 -1
Avatar JackBristow
di 13 sep 2016 17:07

JackBristow Zijn er toevallig mensen die er eerder geweest zijn en misschien iets van tips hebben om de kans te vergroten om aan tickets te komen?

 0
geen avatar
di 13 sep 2016 23:33

eatsleeprave.. Ja ik ben dus eerder geweest, en is 1 grote lotto, heb er zelfs geen zin meer in, voel mij kansloos! Wellicht met bus tickets heb je meer en extra kans! Dan heb je natuurlijk een 3e kans. Busticket kan je via Bristol gaan. Dat is het enige wat ik je kan bieden. Verder is het 1 grote hype in Nederland, en ver daarbuiten! Sprak Australiers, Amerikanen, Maltezen. Noem maar op. Je kan er ook gaan werken als vrijwilliger ben je er toch! Ook leuk! Onwijs lief personeel, zulke leuke gesprekken gehad van de morgen tot diep in de nacht, allemaal even aardig ook!

 -1
geen avatar
wo 14 sep 2016 12:32

Rainstorm Je moet gewoon een beetje geluk hebben.
Het is wel een feit dat het elk jaar ruim binnen een uur uitverkoopt, alleen de tickets incl coach travel (bus vervoer dus) duren wat langer. Ik ben er al 3x geweest, beste festival van Europa wat mij betreft. Het klopt inderdaad dat je daar heel veel verschillende nationaliteiten tegenkomt, wat ik persoonlijk ook wel leuk vind. Zoieso is een tip om je ruim van te voren te registreren en alle gegevens bij de hand te hebben als de verkoop begint.

 -1
geen avatar
wo 14 sep 2016 23:41

eatsleeprave.. Dat registereren is ook noodzakelijk om uberhaupt mee te kunnen dingen aan tickets...Tijd om te praten met mensen heb je er amper. Begint al om 10 uur en is soms om 7 uur nog aan de gang...zeer weinig slaap op camping, en laat je spullen opbergen op de menselijke kluis. Want het is er bizar crimineel, vooral extreem links, vind het normaal om te jatten, want je bent een vuile kapatilist en maar een buitenlander...zo links zijn ze dan ook wel weer...Je komen op zondag en maandag zo je tent in!

 -1
geen avatar
vr 16 sep 2016 13:35

Rainstorm Lekker negatief... zoals gezegd ben ik al vaker geweest, en ben nog geen grote problemen tegengekomen. Wij namen rustig de tijd om met de buren te ouwehoeren, wat vanzelf een soort sociale controle oplevert. Ook niet teveel willen plannen want dat gaat toch nooit goed ;) Hoe dichter je tent bij de stages staat, hoe rumoeriger het uiteraard wordt. Wij zetten de tent op 200 meter van de uitgang, heerlijk rustig snachts. Ik voelde me op Sziget stukken minder veilig wat mijn bezittingen betreft, dan op Glastonbury.

 0
geen avatar
vr 16 sep 2016 13:50

eatsleeprave.. Lekker nagatief, als ze je tent willen jatten en tot 2x toe in je tent komen loeren, moet ik dat toejuichen mister positivo? It is what it is! Police zei mij al, Britain is NO Holland! Je buren zijn op maandagmorgen allang weg he! Wij hebben ALLES gezien, wat wij wilde zien! Met amper slaap! Zelfs Charles Bradley op maandagmorgen om 2 uur! Wij stonden aan het einde laatste pad van de big ground! Overal een teringzooi, hoort er bij...Uitgang van? Ja ook daar gebeurd het een en ander, daar heb je kluizen en een auto voor. Geen angst het gebeurd gewoon. Calais is gevaarlijker momenteel of de weg er naar toe...Maar ook dat zal wel weer enkel nagativiteit zijn toch?

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.