Onduidelijkheid over Volbeat op Graspop Metal Meeting

Volbeat
Onduidelijkheid over Volbeat op Graspop Metal Meeting
Door sjoertb op 15 oktober 2015 - 13:08 1 Gisteren kwamen er 31 nieuwe namen vrij voor de Graspop Metal Meeting. Volbeat (foto) was daar niet de minste van. De band is echter verdwenen van de website van Graspop. Of het gaat om een te vroege aankondiging of een afzegging is niet duidelijk. De organisatie heeft op Facebook tot nu toe nog niet gereageerd op de vragen van Volbeat-fans.

Op vrijdag 17 juni sluiten Black Sabbath en King Diamond het festival af en op zondag 19 juni doen Iron Maiden en Twisted Sister dat. Op de zaterdag stond Volbeat gepland als hoofdact.

Graspop vindt plaatsop 17, 18 en 19 juni in het Belgische Dessel. Donderdag 15 oktober, morgen dus, start de kaartverkoop voor het festival. Tickets zijn te koop via de website van Graspop Metal Meeting.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Roadburn 2016

OPTREDENS VAN STEVE VON TILL, SCOTT KELLY, MIDNIGHT...Er blijven namen toegevoegd worden aan het programma van Roadburn 2016....

deal

EXTREMA OUTDOOR, SOLAR WEEKEND EN STAATSSECRETARIS... Gister op ADE Green ondertekenden zeven grote festivalorganisaties samen met...

REACTIES

Avatar tobyhazenberg
vr 16 okt 2015 08:06

tobyhazenberg Waarschijnlijk doet Volbeat eerst een club-tour. Voor deze club-tour willen ze natuurlijk ook goed kaarten verkopen. Een aankondiging op Graspop zal de kaartverkoop doen verminderen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.