Start ticketverkoop Zwarte Cross 2016 van start met slogan 'Say Yes to Apartigheid'

zwartecross
Start ticketverkoop Zwarte Cross 2016 van start met slogan 'Say Yes to Apartigheid'
Door GraciaVisscher op 09 november 2015 - 11:34 1 Het Lichtenvoordse festival Zwarte Cross zal in 2016 op 21, 22, 23, 24 juli plaatsvinden. Hoewel het festival al een feestje an sich is, wil de organisatie aankomend jaar positiviteit extra in het zonnetje zetten.

'Say Yes to Apartigheid' is dan ook de slogan voor Zwarte Cross 2016. Wat kunnen we dan verwachten? Denk knotsgekke crosswagens, swingende bands, exotische eettentjes, doldwaze kermisattracties en adembenemende stuntmannen, aldus de organisatie.

Klinkt dit allemaal goed en wil jij gewoon al zeker zijn van een bezoekje aan Zwarte Cross? Op 21 november start de voorverkoop met 'Grote Denkerskorting' voor mensen die blind vertrouwen op de Zwarte Cross.

Dit betekent dat dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag 20,- kosten, terwijl een 3-dagenkaart 50,- zal kosten. Ook een Campingkaart is met korting verkrijgbaar, voor 75 euro. Van elk soort zijn 10.000 kaarten beschikbaar. De 'Grote Denkerskorting' sluit op 1 januari 2016.

Daarna gaan de volgende prijzen van start. Voor een dagkaart betaal je dan 30,-, een 3-dagenkaart 80,- en een Campingkaart 125,-. Kaarten zijn te bestellen via de website van het festival.






Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Effenaar Eindhoven

EFFENAAR EN STUURBAARD BAKKEBAARD KOMEN MET NIEUW...De Effenaar in Eindhoven en Stuurbaard Bakkebaard slaan de handen ineen...

afterslagnieuws

AFTERSLAG KRIJGT DERDE PODIUM De zondag na Eurosonic/Noorderslag is het ook dit jaar weer tijd voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.