Carl Cox & Friends naar Extrema Outdoor

Carl Cox
Carl Cox & Friends naar Extrema Outdoor
Door LotteAbrahams op 02 december 2015 - 11:55 1 De Britse techno DJ Carl Cox komt op 9 juli naar het dancefestival Extrema Outdoor. Hij zal, samen met een paar vrienden, één van de vijf podia onder zijn hoede nemen.
De DJ is al vanaf eind jaren '80 bezig in Engeland, waar hij uitgroeit tot een grootheid in de Britse ravescene. Daarnaast trekt zijn radioshow wereldwijd ruim 17 miljoen luisteraars per week.

Het festival vindt plaats aan het recreatiestrand Aquabest bij Eindhoven.

Elke maand zal er een nieuw podium en nieuwe artiesten aangekondigd worden. Per 'fase' hangen er verschillende ticketprijzen aan vast. De mensen die vandaag, tijdens fase 1, kaarten kopen, betalen 25 euro. De prijs zal per aankondiging stijgen, totdat de hele line-up bekend is gemaakt eind maart. Dan zullen de tickets 50 euro kosten.
Ook zijn er Comfort Tickets beschikbaar die tussen de 65 en 80 euro bedragen.

De komende uren zijn er kaarten te winnen voor het festival. Naast kaarten, krijg je voor één dag een artiestenbehandeling met toegang tot de backstage, een hotelkamer, een privéchauffeur die je van hotel naar het festival en terug rijdt en ook heb je toegang tot de artiestencatering. De kaarten zijn te winnen door de aankondiging van het optreden te delen op de Facebookpagina van het festival.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



fortarock

OBITUARY TOEGEVOEGD AAN LINE-UP FORTAROCKDe Amerikaanse deathmetalband Obituary komt naar het heavy metal festival...

Paaspop 20151

PAASPOP KONDIGT 14 NIEUWE NAMEN AAN (O.A. JOHN... Paaspop heeft vandaag veertien nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. John...

REACTIES

geen avatar
vr 04 dec 2015 12:24

eatsleeprave.. Exema voor 25 piek, is wellicht wel weer leuk, nu de hype over is!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.