EXIT Festival breidt line-up uit met o.a. ARTBAT en maakt zo elektronische line-up compleet

exit festival
EXIT Festival breidt line-up uit met o.a. ARTBAT en maakt zo elektronische line-up...
Door PhaedraW op 07 juni 2024 - 13:49 1 De nieuwe editie van het EXIT Festival, met als thema EXIT Starseeds en het motto “Awakening Our Superpowers Together," zal plaatsvinden van 11 tot en met 14 juli 2024 in het Petrovaradin-Fort in Servië. Met de toevoeging van het Oekraïense duo ARTBAT en de wereldpremière van de house-titanen Argy b2b Vintage Culture is het programma van mts Dance Arena helemaal compleet! De mts Dance Arena van het EXIT Festival is al lange tijd een paradijs voor elektronische muziekfans, met de grootste internationale dance-artiesten.

Van 10 tot en met 14 juli kunnen liefhebbers genieten van optredens van onder andere Carl Cox, Bonobo, ARTBAT, Black Coffee, Maceo Plex, Sama' Abdulhadi, Klangkuenstler, Carlita, I Hate Models, Patrick Mason, Franky Wah, Barry Can't Swim, Argy b2b Vintage Culture, Avantika, Human Rias en Lanna.

Bekijk hier onze EXIT Festival-pagina voor meer informatie en de laatste kaarten voor het festival! Vanaf 15 juni worden tickets voor Exit Festival 2024 duurder.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Exit Festival 2024
Tickets Exit Festival 2024
Exit Festival 2024
bluegrass

WINNEN: 2X2 PASSE-PARTOUTS TICKETS VOOR ROTTERDAM...Van 28 t/m 30 juni is het Rotterdam Bluegrass Festival weer terug op het...

Werfpop

CROWDFUNDINGSCAMPAGNE EN -FESTIVAL OM WERFPOP... Afgelopen jaar heeft het bestuur van Werfpop heeft het besluit moeten nemen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.