Crowdfundingscampagne en -festival om Werfpop volgend jaar door te laten gaan

Werfpop
Crowdfundingscampagne en -festival om Werfpop volgend jaar door te laten gaan
Door PhaedraW op 07 juni 2024 - 12:38 1 Afgelopen jaar heeft het bestuur van Werfpop heeft het besluit moeten nemen om Werfpop niet te organiseren. Werfpop is een non-profitorganisatie en wil het festival toegankelijk houden voor alle bezoekers. Maar door alle stijgende kosten blijkt het te lastig om dit jaar een nieuwe editie te organiseren.

Om ervoor te zorgen dat er in 2025 wél een nieuwe Werfpop editie wordt georganiseerd, is er vandaag de crowdfundingscampagne “Maak van Werfpop geen Sterfpop!” van start gegaan en vindt er op 28 en 29 juni een heus crowdfundfestival plaats. In de Qbus op 28 juni van 20:45 tot 23:30 uur en in de Nobel op 29 juni van 19:30 tot 03:00 uur.

"We zetten alles op alles om het festival in 2025 wel te kunnen organiseren. Daarom vragen we iedereen, die ons een warm hart toedraagt en Werfpop mogelijk wil maken, een bijdrage te leveren tijdens onze crowdfundingactie! Het geld dat we inzamelen helpt ons om de 42ste editie te kunnen organiseren. Zodat hét grootste eendaagse festival van de regio Leiden, waar door de jaren heen al ruim 350.000 mensen plezier aan hebben beleefd, er in 2025 gewoon weer is." aldus de organisatie van Werfpop.

Om Werfpop te steunen is het mogelijk om via de onderstaande link een vrije donatie achter te laten of Werfpop merch aan te schaffen. Hier koop je ook tickets voor het crowdfundfestival!

Kom in actie en maak van Werfpop geen Sterfpop!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefExit Festival news

EXIT FESTIVAL BREIDT LINE-UP UIT MET O.A. ARTBAT EN...De nieuwe editie van het EXIT Festival , met als thema EXIT Starseeds en het...

Sziget 2023 sfeer

SUIKERROCK FESTIVAL EN LOKERSE FEESTEN MAKEN NIEUWE... Suikerrock en Lokerse Feesten maken allebei nieuwe namen bekend voor hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.