Dimmu Borgir op Lowlands + Verhuizing Werfpop

Door yeahroen op 23 april 2002 - 14:52 De Noorse blackmetal band Dimmu Borgir geeft op haar officiële website aan dat zij, naast [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=355]Summerbreeze[url], dit jaar op 24 augustus op het [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=257]Lowlands[url] festival zullen spelen.

Rectificatie: eerder meldden wij dat Kopna Kopna voor Lowlands bevestigd was. De band zelf heeft nu echter aangegeven dat dit (nog) niet 100% rond is. Wij proberen altijd alleen bevestigd nieuws te publiceren. Onze excuses voor deze iets te voorbarige melding. Zodra de komst van KK officiëel is zullen we het natuurlijk melden. Ben je nu benieuwd geworden naar deze band, check dan [url2=http://www.kopnakopna.nl/]hun site[url2] waar je de drie nummers van hun demo kunt downloaden.

Het gratis te bezoeken Leidse [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=430]Werfpop[url] festival (waar Kopna Kopna wel al officiëel voor bevestigd is), wordt dit jaar op een andere lokatie dan gebruikelijk gehouden. Reden hiervoor is dat de bodem in het Van der Werfpark vervuild blijkt te zijn. Dit jaar is Werfpop op de Garenmarkt, welke gelukkig vlakbij de oorspronkelijke lokatie gelegen is.

[url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=260]Roskilde[url]: Later vandaag zullen er door de organisatie van het Deense Roskilde festival 100 (!) namen voor Roskilde 2002 vrijgegeven worden. Binnenkort zullen hier nog zeker 50 namen aan toegevoegd worden.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.