Weitjerock maakt eerste namen bekend met o.a. Black Box Revelation & The Brahms

Black Box Revelation
Weitjerock maakt eerste namen bekend met o.a. Black Box Revelation & The Brahms
Door annesophievrolijk op 23 februari 2016 - 13:15 1 Een intiem muziek- en kleinkunstfestival op een paardenweitje in Ijzendijke. WeitjeRock klinkt als een bescheiden knuffelfestival als je de omschrijving moet geloven. De net aangekondigde namen doen echter anders vermoeden.

Voor de derde editie heeft de organisatie Black Box Revelation, The Brahms, The Hickey Underworld, Katinka Polderman en DJ M@gneto weten te strikken. Dit zijn de eerste van de 15 namen die 30 juli op de nieuwe festivalweide optreden.

Vorig jaar werd WeitjeRock 2015 afgelast i.v.m. een aanhoudende en uitzonderlijke zomerstorm die grote delen van Nederland teisterde. Door de code oranje die afgegeven werd door het KNMI had de organisatie kort van tevoren de keus gemaakt om veiligheid voor te laten gaan.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ribs blues

RIBS & BLUES MAAKT DE LAATSTE NAMEN BEKEND O.A CUBAN... Ribs & Blues , dat dit jaar haar twintigste editie krijgt, heeft zojuist...

Kingsland

KINGSLAND FESTIVAL HEEFT LINE-UP ROND MET O.A.... We meldden een paar dagen geleden al dat Kingsland festival dit jaar op drie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.